Solfeggio tanfolyam

REZGÉSSZINT EMELŐ RELAXÁCIÓS TANFOLYAM: SOLFEGGIO REZGÉSEK+ tibeti hangtálak, gongok és egyéb hangterápiás eszközök használatával!

 Ma már tudományosan is bizonyított, hogy mindennek van egy rezgési frekvenciája.  Az emberi szervezet sem csupán molekulákból felépülő biokémiai struktúra, azaz fizikai test, hanem rezgő hullámformák bonyolult és egyben nagyszerű szövevénye.

Mindenkinek egyedi rezgésszintje van. Rezgésszintünket befolyásolja a hangulatunk, gondolataink, érzéseink, hogyan bánsz magaddal és másokkal, a környezetünk stb.

Ez a tanfolyam egy olyan módszer elsajátításának lehetőségét kínálja, amelynek segítségével, a rezgésszintedet megnövelheted, pozitív irányba változtathatod!

EZEK A SOLFEGGIO REZGÉSEK!

A solfeggio hangfrekvenciákat, az ősi gregorián énekekben használták először, ősi zenei skálából erednek. Úgy tartották, hogy ezek a speciális hangok áldásban részesítik a közösséget, ha együtt énekelik őket a szertartások alatt.

Ezeket a frekvenciákat titkok lengik körül: feltételezik, hogy ezek a rezgések hordozzák a teremtés és az átalakulás erejét, más vélemény szerint rendelkeznek az anyagra és a tudatra hatás képességével.

A solfeggio rezgéseket Dr. Joseph Plato és Dr. Len Horowitz fedezte fel újra!

Maga a solfeggio rezgés, olyan különleges hangközök szerint összeállított sorozat, melynek hangjaiban az isteni arány különleges harmóniája valósul meg.

Az ősi tudás szerint testünk és lelkünk is engedelmeskedik  a kozmikus aránytörvénynek, ezért e hangok frekvenciái alkalmasak a testi-lelki egészség helyreállítására is.

A teljes solfeggio frekvenciák:

174 Hz, 285 Hz, 396 Hz, 417 Hz, 528 Hz, 639 Hz, 741 Hz, 852 Hz

174 Hz: alapozó frekvencia, szublimáció, átlényegülés segítése

285 Hz: kvantum tudatosság

396 Hz: felszabadít a félelem és a bűntudat alól, ez az ELENGEDÉS frekvenciája

417 Hz: a múlt feloldása, változások elősegítése

528 Hz: szerelem, szeretet, csodák, átalakulások,

Dr. Len Horowitz szerint, ez a rezgés   az a csodálatos frekvencia, mely helyreállítja a DNS-t, segít kinyitni a szívedet, benne a békességet, sietteti a gyógyulási folyamatokat, az önbizalom, és önszeretet kulcsa.

639 Hz: Kapcsolatok, párkapcsolatok, emberi kapcsolatok, két agyfélteke összekapcsolása, tanulás segítése.

741 Hz: megérzések , intuíció felébresztése,ez a TUDATBŐVÍTÉS rezgése,

Ez a rezgés segíti a tudat kitágítását, és az ébredő intuíció befogadását.

852 Hz: feltétel nélküli szeretet, a lelki ébredés rezgése, segít a spirituális ébredésben,

Csodákat művel a személyes jólétben.

Ezen a tanfolyamon hétről hétre végig haladunk az egyre magasabb szintű rezgések útján!  A solfeggio frekvenciák rendszeres hallgatása hozzájárul a rezgésszintünk emeléséhez!

Minden óra után, az adott hangzásokat, naponta elalvás előtt javasolt 15 percig hallgatni, hogy a hatás még jobban érvényesüljön!

Tanfolyam ideje: 8 alkalom

Információ, regisztráció: info@erintesekhaza.hu,

                                      veress.eva@upcmail.hu