ANGELIC SOLFEGGIO – haladó

REZGÉSSZINT EMELŐ RELAXÁCIÓS TANFOLYAM HALADÓ :

ANCELIC SOLFEGGIO REZGÉSEK+ tibeti hangtálak, gongok és egyéb hangterápiás eszközök használatával!

 Ma már tudományosan is bizonyított, hogy mindennek van egy rezgési frekvenciája.  Az emberi szervezet sem csupán molekulákból felépülő biokémiai struktúra, azaz fizikai test, hanem rezgő hullámformák bonyolult és egyben nagyszerű szövevénye.

Mindenkinek egyedi rezgésszintje van. Rezgésszintünket befolyásolja a hangulatunk, gondolataink, érzéseink, hogyan bánsz magaddal és másokkal, a környezetünk stb.

Ez a tanfolyam egy olyan módszer elsajátításának lehetőségét kínálja, amelynek segítségével, a rezgésszintedet megnövelheted, pozitív irányba változtathatod!

A solfeggio hangfrekvenciákat, az ősi gregorián énekekben használták először, ősi zenei skálából erednek. Úgy tartották, hogy ezek a speciális hangok áldásban részesítik a közösséget, ha együtt énekelik őket a szertartások alatt.

Ezeket a frekvenciákat titkok lengik körül: feltételezik, hogy ezek a rezgések hordozzák a teremtés és az átalakulás erejét, más vélemény szerint rendelkeznek az anyagra és a tudatra hatás képességével.

Az ősi tudás szerint testünk és lelkünk is engedelmeskedik  a kozmikus aránytörvénynek, ezért e hangok frekvenciái alkalmasak a testi-lelki egészség helyreállítására is.

Az Angelic (angyali) Solfeggio  egy oktávval magasabb, mint az alap tanfolyamon használt, míg az alap tanfolyamon az F 528 Hz, itt az F egy oktávval magasabb, 1056 Hz. A   Angelic név a magas hangokra utal, a sacred (szent) pedig arra, hogy a zene összhangban áll a világegyetem belső rendjével, s e hangokon keresztül visszaállítható a fizikai világ rendje is. (Valaha cenzúrának vetették alá e teremtésre és rombolásra egyaránt alkalmasnak tartott frekvenciákról szóló tudást.)

Az Angelic Solfeggio sorozat frekvenciái:
348 Hz – 570 Hz – 792 Hz – 834 Hz – 1056 Hz – 1278 Hz – 1482 Hz – 1704 Hz – 1926 Hz

Ezen a tanfolyamon alkalmanként végig haladunk az egyre magasabb szintű rezgések útján!  A solfeggio frekvenciák rendszeres hallgatása hozzájárul a rezgésszintünk emeléséhez!

Minden óra után, az adott hangzásokat, naponta elalvás előtt javasolt 15 percig hallgatni, hogy a hatás még jobban érvényesüljön!

Információ, regisztráció: info@erintesekhaza.hu,

veress.eva@upcmail.hu